Használati feltételek

Üdvözöljük a retrokonzol.com weboldalon! Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi felhasználási feltételeket, mielőtt használná weboldalunkat. A weboldal használatával Ön elfogadja ezeket a feltételeket. Ha nem ért egyet a feltételekkel, kérjük, ne használja a weboldalt.

1. Általános rendelkezések

A retrokonzol.com (továbbiakban: „weboldal”) tulajdonosa és üzemeltetője a RetroKonzol Kft. (továbbiakban: „társaság”). A weboldalon található tartalmak és szolgáltatások használatára a jelen felhasználási feltételek vonatkoznak.

2. A szolgáltatás használata

  • Jogosultság: A weboldal használatával Ön kijelenti és szavatolja, hogy jogilag képes szerződést kötni és betartani a jelen felhasználási feltételeket.
  • Regisztráció: Egyes szolgáltatásokhoz regisztráció szükséges. A regisztráció során Ön vállalja, hogy valós és pontos adatokat ad meg.
  • Felelősség: A weboldal használatáért Ön személyesen felelős. Ön vállalja, hogy nem használja a weboldalt jogellenes célokra vagy olyan módon, amely károsíthatja a társaságot vagy harmadik feleket.

3. Szellemi tulajdon

A weboldalon található minden tartalom, beleértve, de nem kizárólagosan a szövegeket, képeket, grafikákat, logókat és szoftvereket, a társaság vagy licencadói tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezeket a tartalmakat csak személyes, nem kereskedelmi célokra használhatja, és nem másolhatja, módosíthatja, terjesztheti vagy hasznosíthatja kereskedelmi célokra a társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül.

4. Felhasználói tartalmak

Ön vállalja, hogy minden, a weboldalon közzétett vagy a weboldalon keresztül megosztott tartalomért Ön felelős. Ön kijelenti és szavatolja, hogy a közzétett tartalmak nem sértik harmadik felek jogait és nem jogellenesek.

5. Felelősség korlátozása

A weboldalt Ön saját felelősségére használja. A társaság nem vállal felelősséget a weboldal használatából eredő közvetlen vagy közvetett károkért. A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, és a társaság nem vállal felelősséget azok pontosságáért vagy teljességéért.

6. Linkek harmadik felek weboldalaira

A weboldal tartalmazhat harmadik felek weboldalaira mutató linkeket. A társaság nem vállal felelősséget ezen weboldalak tartalmáért vagy azok adatvédelmi gyakorlatáért. Az ilyen linkek használata saját felelősségére történik.

7. Módosítások

A társaság fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor módosítsa. A módosítások a weboldalon történő közzétételükkel lépnek hatályba. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a felhasználási feltételeket a változások nyomon követése érdekében.

8. Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a felhasználási feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén:

Email: [email protected]

Scroll to Top